Kogelomloopspindel

Kogelomloopspindels

Kogelomloopspindels worden voor verschillende toepassingen gebruikt en in veel industriële sectoren. Een kogelomloopspindel zet een draaibeweging om in een langs-beweging. Dit type spindel heeft een hoog rendement. Daarnaast zijn kogelomloopspindels zwaar belastbaar en nauwkeurig. Hierdoor kunnen zowel zware bewerkingen als delicate toepassingen zonder problemen uitgevoerd worden.

Engineering support

Geslepen- en gerolde kogelomloopspindels

Wij voeren een uitgebreid assortiment geslepen- en gerolde kogelomloopspindels. Verkrijgbaar met kleine- of grote spoed en als miniatuurvariant van gerenommeerde leveranciers als THK en Eichenberger. Een gerolde spindel is kostengunstiger dan een geslepen spindel, daar tegenover staat dat met een geslepen spindel een hogere positioneernauwkeurigheid bereikt kan worden. 

Wij maken uw spindel klantspecifiek

Net als al onze andere producten, maken wij ook kogelomloopspindels klantspecifiek. Dat doen we aan de hand van uw specificaties en ons advies. Zo bieden we altijd de best passende oplossing. 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze kogelomloopspindels of andere producten? Neem contact met ons op. Onze experts vertellen u graag meer. 

Altijd op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang nieuws over onze producten, ontwikkelingen, beursberichten etc.