Telescopisch

Telescopische modules

Wanneer er sprake is van een beperktere inbouwruimte, dan is een telescopische module een passende oplossing.  Bij een telescopische module vindt aandrijving plaats door zowel een tandriem als tandheugel. Hierdoor kan een slag gemaakt worden, die groter is dan de inbouwlengte. De aandrijving geschiedt simultaan door één enkele motor. 

Bekijk telescopische producten

Bij beperkte inbouwruimte

LinMotion Modules Telescopisch
lin watermerk

Engineering support

LM Systems LinMotion Geleidingen Modules

Mogelijkheden telescopische module

In een telescopische module wordt gebruik gemaakt van een railgeleiding met kogelketting. Dit is onderhoudsvriendelijk en geluidsarm. Deze module kan zowel voor een enkele- als parralel geleiding ingezet worden. 

Alle modules maken wij klantspecifiek

In onze eigen werkplaats zorgen onze experts ervoor dat telescopische modules, maar ook alle andere modules en producten klantspecifiek geassembleerd worden. Samen met de klant brengen wij de wensen in kaart en vanuit daar wordt de module zodanig aangepast dat een inbouwgereed product ontstaat die voldoet aan de eisen van de klant. 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze telescopische of andere producten? Neem contact met ons op. Onze experts vertellen u graag meer.