Looprolgeleidingen

Looprolgeleidingen

Looprolgeleidingen staan bekend om de talloze toepassingsmogelijkheden. Looprolgeleidingen zijn  zeer geschikt om gebruikt te worden in vervuilende omgevingen en belastbaar in alle richtingen. Deze geleidingen zijn minder nauwkeurig dan kogelomloopgeleidingen, maar zijn wel goed in staat om afwijkingen te compenseren tijdens de uitvoering van een taak. 


Bekijk alle typen looprolgeleidingen

Geschikt voor hoge inbouwtoleranties, voor in vervuilende omgevingen en meer...

Engineering support

LM Systems kogelomloopgeleiding

Voordelen looprolgeleidingen

Looprolgeleidingen worden vooral gebruik in handlingsystemen, zoals bijvoorbeeld transportbandrollen, kantelaars en liften. Ze zijn zo  geschikt voor deze toepassingen, omdat ze een lichte constructie hebben. Maar looprolgeleidingen hebben nog een aantal voordelen:

  • Hoge snelheid
  • Lange schuifafstand
  • Lage loopweerstand

Maatwerk looprolgeleidingen

Onze  looprolgeleidingen passen we aan naar de specifieke eisen van onze klanten. Zo zijn deze geleidingen aan elkaar te koppelen, waardoor levering in elke gewenste lengte mogelijk is.  Daarnaast kan een systeem op basis van V-profielen samengebouwd worden in verschillende radi, inclusief bijbehorende zwenkbare loopwagens. Alle typen looprolgeleidingen, dat kunnen kogel-, naald- of kegelgelagerde looprollen zijn, voeren wij van het merk Nadella. 

Meer weten?

Meer weten over onze looprolgeleidingen? Neem contact met ons op. Ons team van technisch specialisten en engineers helpt u graag verder.
LM Systems