Looprolgeleidingen

Looprolgeleiding - belastbaar in alle richtingen

Heeft de nauwkeurigheid van de geleiding niet de allerhoogste prioriteit, dan is de looprolgeleiding een aanrader. De looprolgeleiding is niet alleen in staat afwijkingen in de applicatie op te vangen en te compenseren, maar is bovendien belastbaar in alle richtingen. In combinatie met de tolerantie voor vervuiling, zijn looprolgeleidingen een uitstekende keuze voor tal van toepassingen.


Bekijk alle typen looprolgeleidingen

Geschikt voor hoge inbouwtoleranties, voor in vervuilende omgevingen en meer...

looprolgeleiding

Engineering support

LM Systems kogelomloopgeleiding

Looprolgeleidingen - licht en snel

Vooral in handling systemen – denk aan transportrollen, kantelaars en liften – wordt de looprolgeleiding toegepast. Dat is te danken aan de lichte constructie van de looprolgeleiding. Maar dat is niet het enige voordeel dat de looprolgeleiding meebrengt:

  • Hoge snelheid – Dankzij hun constructie maken looprolgeleidingen hoge snelheden mogelijk voor een efficiënte beweging in dynamische toepassingen;
  • Lange schuifafstand – Looprolgeleidingen zorgen over lange afstanden voor een soepele en stabiele beweging;
  • Lage loopweerstand – dankzij hun ontwerp is de loopweerstand van looprolgeleidingen minimaal. Dit resulteert in een energie-efficiënte werking en minder slijtage van onderdelen.

Looprolgeleidingen – ook op maat

Onze looprolgeleidingen zijn veelzijdig inzetbaar en kunnen worden aangepast aan uw specifieke. Ze kunnen bijvoorbeeld aan elkaar worden gekoppeld. Hierdoor kan de looprolgeleding in elk gewenste lengte worden geleverd. Bovendien kunnen we systemen op basis van V-profielen samenstellen in verschillende radii, inclusief bijbehorende zwenkbare loopwagens. We bieden een breed scala aan typen looprolgeleidingen, met kogel-, naald- of kegelgelagerde looprollen, allemaal van het gerenommeerde merk Nadella. Met deze aanpassingsmogelijkheden kunnen we tegemoetkomen aan de unieke behoeften van verschillende industrieën en toepassingen, waardoor optimale prestaties en efficiëntie worden gegarandeerd.

Meer weten?

Meer weten over onze looprolgeleidingen? Neem contact met ons op. Ons team van technisch specialisten en engineers helpt u graag verder.
LM Systems