Kruisrollengeleiding

THK VR/VB - kruisrollengeleidingen

THK VR/VB - kruisrollengeleidingen
THK
Met rollen- of kogelkooi
Hoog precies
VRG uitvoering met tandheugel

Principe

Bij de kruisrolgeleiding VR worden precisierollen met loodrecht op elkaar staande lijnen (orthogonaal), achter elkaar uitgelijnd in een rollenkooi die gecombineerd is met een speciale rail met een in een V-vormige groef uitgesneden loopvlak.
De kruisrolgeleiding VB is een wrijvingsarm. Deze is een zeer nauwkeurig en fijn LM-systeem wat bestaat uit stalen precisiekogels.
De kruisrolgeleider en de kogelgeleiding worden gebruikt in diverse apparaten, zoals onder andere meetinstrumenten, precisieapparatuur waaronder een boormachine voor printplaten, optische meetmachines, optische trappen, hanteringsmechanismen en röntgenmachines.

Mogelijkheden
De precisietafel is een compacte, zeer stijve lineaire geleidingsunit met een kruisrolgeleider tussen de geleidingen tussen de precisie bewerkte tafel en het onderstel.
Er zijn twee types van de precisietafels: het model VRU en een miniatuurtype model VRT.
De precisie tafel wordt gebruikt in uitgebreide toepassingen zoals onder andere meetinstrumenten en printplaatboormachines.

Bouwvormen

THK VR/VB - kruisrollengeleidingen
VR
THK VR/VB - kruisrollengeleidingen
VRT
THK VR/VB - kruisrollengeleidingen
VRG

Download het 3D model

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig en snel uw offerte op. 

Plan een videocall

Onze engineers kunnen meekijken in uw project. Plan een vrijblijvende video-call. Ontdek hier de mogelijkheden.

Advies nodig? Neem contact op!

Graag adviseren wij u persoonlijk over de optimale oplossing voor uw toepassing. Wanneer u uw naam en telefoonnummer invult dan zal één van onze Product Managers zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Download het 3D model van Kruisrollengeleiding

Momenteel geen download beschikbaar voor dit product. Vul onderstaand formulier in zodat we contact op kunnen nemen om passende bestanden aan te leveren.