Over ons

Lineair techniek is onze passie
LM Systems, is samen met LinMotion, expert op het gebied van geleidingen, spindels en modules. Wij focussen ons enkel op lineair techniek, maar met een zeer uitgebreid assortiment. Daarom kunnen wij altijd een passende én snelle oplossing bieden voor uw toepassing. En kwaliteit? Dat verliezen we nooit uit het oog. Wij werken uitsluitend met vooraanstaande merken, met een bewezen staat van dienst binnen lineair techniek.

Als LM Systems richten wij ons op losse componenten terwijl we ons met LinMotion richten op modules met geleiding en aandrijving geïntegreerd. Onze medewerkers vertegenwoordigen beide firma’s.

Onze specialisten denken al sinds 1994 met u mee
De wereld van lineair techniek verandert snel. Dat vraagt om aanpassingsvermogen, innovatiedrift en gedrevenheid. Dat weten wij, als LM Systems, als geen ander. Daarom gaan wij verder dan het alleen leveren van lineaire componenten en systemen. Wij zetten in op advies. Door bevlogen mensen, met verstand van zaken en het vermogen om zich in te leven in uw casus. Wij ondersteunen u al vanaf het begintraject van uw engineering met advies en berekeningen. Dat bespaart u kostbare tijd en tegelijkertijd weet u zeker dat de meest passende producten ingezet worden.

Door maatwerk altijd een passende oplossing
Praktisch en snel; vanuit ons standaard assortiment kunnen wij maatwerkoplossingen bieden aan onze klanten. Wij brengen uw wensen in kaart en aan de hand van deze specificaties gaan wij aan de slag om u te voorzien in uw specifieke vraag.

Wij zetten in op betrouwbaar partnerschap
Door onze beloftes na te komen. Door gedegen advies, een uitgebreid en gevarieerd assortiment, kostengunstige en klantspecifieke oplossingen en snelle levering. Dat is mogelijk doordat wij de meeste artikelen uit voorraad kunnen leveren. Wij streven duurzame samenwerkingen na, waaraan betrouwbaarheid, transparantie en klantvriendelijk ten grondslag liggen. Met soms net dat stapje verder, om samen te komen tot de perfecte oplossing. Dat zijn wij; dat is LM Systems.

Meer weten?

Meer weten over LM Systems of LinMotion? Of over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.
LM Systems