Lineaire geleidingen

Klantspecifieke Lineaire geleidingen

In welke industrie dan ook – nauwkeurige en gecontroleerde lineaire bewegingen kunnen niet zonder lineaire geleiding. LM Systems is marktleider in de Benelux en wij leveren klantspecifieke lineaire geleidingen – ongeacht in welke industriële tak u actief bent. Van de semiconductorindustrie tot de medische sector en de offshore.

Lineaire geleidingen

Onze Technisch adviseur kijkt mee

Direct contact met onze accountmanager

Tot op de micrometer

Een lineaire geleiding is opgebouwd uit een rail en een loopwagen om een last te kunnen bewegen en verplaatsen. De loopwagen is voorzien van kogels of rollen. In tal van machines vormen lineaire geleidingen een onmisbare schakel bij het opvangen van belastingen en momenten. Keer op keer zorgen lineaire geleidingen voor een nauwkeurige herhaalbare positionering – tot op de micrometer.

Snelle levering lineaire geleidingen

Als LM Systems hebben wij verschillende typen lineaire geleidingen in het programma:

De meeste lineaire geleidingen houden wij op voorraad in onze vestiging in Veenendaal. Het uitgebreide programma standaardgeleidingen dient als basis voor onze maatwerkoplossingen met bijvoorbeeld:

  • voorspanning op maat;
  • beschermende coatings;
  • extra afdichtingen;
  • applicatiespecifieke smeerstoffen;
  • klantspecifieke eindbewerkingen.

Uw partner in lineairtechniek

Met ons uitgebreide assortiment en onze maatwerkoplossingen hebben wij voor praktisch elke industriele toepassing een individuele oplossing. Wij denken met u mee van initieel idee tot aan de gerealiseerde oplossing. En dat dankzij onze excellente service. Uw one-shop-stop voor lineairtechniek in optima forma. Samen met onze gedreven medewerkers staat LM Systems voor kwaliteit. U profiteert van een optimale lineaire oplossing en bespaart tijd en kosten.

Meer weten over lineairtechniek?

Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over ons uitgebreide programma en alle mogelijkheden voor u. 

LM Systems