Engineer support

Samenwerken met onze lineaire engineers?

Bij elkaar meer dan 100 jaar ervaring. Dat geldt voor de engineers die beschikbaar zijn bij LM Systems. Onze filosofie: een engineer moet blindelings kunnen vertrouwen op ons advies. Wij gaan verder dan de online configurator; het juiste 3D model op het juiste moment.

Het risico van online 3D generators?

In veel gevallen voldoen de standaard 3D modellen die u kunt downloaden op onze website of andere websites.  Dat werkt snel en efficiënt. Maar het heeft een keerzijde. Gemakshalve wordt gekozen voor een eenvoudig (te configureren) 3D-model, vaak met beperkte kennis over alle mogelijkheden als uitgangspunt. Het gevolg; bewuste over dimensionering met producten die niet altijd de beste prestaties geven. 

WANNEER EEN MAATWERK 3D TEKENING?

Voor wie het meeste uit lineaire geleiding wil halen, in het cruciale proces van machine-ontwerp, faciliteren wij met een vrijblijvende 3D tekenenservice. Onze gespecialiseerde engineers kijken mee en geven tips over de best toe te passen geleidingstechniek.

WAT IS HET RESULTAAT?

Een unieke afstemming van lineaire geleidingstechniek op de door u gewenste prestaties van uw machine. Uw inzicht en kennis van uw machine gecombineerd met dat van onze geleidingsspecialisten tilt geleiding naar het hoogste niveau.

Contact opnemen engineer support

Engineer support

Wat berekenen wij voor u?

Onze engineers kunnen, als u het wilt, vrijblijvend een uitgebreide berekening aanleveren van de best passende geleiding. Denk daarbij onder andere aan:

  1. Levensduur berekeningen
  2. Stijfheid berekening
  3. Kritisch toerental berekeningen
  4. Statische zekerheid bepaling
  5. Aandrijfmoment berekening
  6. Knikbelasting bepalingen

Wat kost deze ondersteuning

Als absolute marktleider en kennisleider geloven wij dat het delen van kennis en inzicht tot wederzijds vertrouwen leidt. Uiteraard gaan we er vanuit dat uw aanvraag relevant en actueel is, en in dat geval zien wij onze engineer support voor uw project als een service die past bij de wijze waarop wij onze klanten bedienen.

Ons uitgangspunt is dat deze service vrijblijvend en kosteloos is.

Direct engineering support

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze engineeer support?  Neem dan contact met ons op. Onze specialisten vertellen u graag meer. 

LM Systems