Spindelaandrijving

Spindelaandrijving

De NTN-SNR lineaire modules met spindelaandrijving maken het aandrijven van grote belasting met een hoge nauwkeurigheid mogelijk. Voor de hoogst mogelijke nauwkeurigheid kunnen de spindelmoeren ook voorgespannen geleverd worden. De module met spindelaandrijving wordt klantspecifiek samengesteld en is  inbouwgereed. 

Bekijk modules met spindelaandrijvingen

Grote belasting, hoge nauwkeurigheid

AXC compactmodule spindel

Compact (spindel)-AXC

NTN-SNR AXDL parallelmodule

Parallel (spindel)-AXDL

AXF100Z spindel module

Hygiënisch (spindel)-AXF

NTN-SNR AXLT lineairtafel

Lineairtafel (spindel)-AXLT

LM Systems LinMotion geleiding Spindel
lin watermerk

Engineering support

LM Systems LinMotion Geleidingen Modules

Geleidingstype per toepassing

Lineaire modules met spindelaandrijving worden ingezet bij zowel enkele- als dubbele geleidingen. Afhankelijk van de wensen kan gekozen worden voor een module voorzien van looprollen óf van een railgeleiding met kogelketting.
  • Looprollen worden ingezet bij hoge snelheden en geringe belastingen.
  • Railgeleidingen zijn geschikt voor hoge belastingen- en momenten.
Door gebruik te maken van railgeleidingen met kogelketting wordt een onderhoudsvriendelijke en geluidsarme beweging gerealiseerd. De nasmeerinterval van de geleidingen met kogelketting bedraagt maar liefst 1000 – 5000 km.

Breed scala maatwerkopties

Alle standaard modules maken we klantspecifiek, door een breed pakket maatwerkopties aan te bieden. Dat doen we in onze eigen werkplaats en door technisch specialisten. Bijvoorbeeld verschillende bevestigingsmogelijkheden voor modules onderling, zodat complete XYZ-systemen plug-and-play geleverd worden. Maar ook reductoren, kopppelassen en inductieve sensoren. 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over LinMotion modules met spindelaandrijving of één van onze andere modules? Neem contact met ons op. Onze experts vertellen u graag meer.