THK

THK: pionier in lineaire beweging

THK is een vooraanstaand Japans bedrijf  en pionier als het draait om geavanceerde lineaire geleidingssystemen. Sinds de oprichting in 1971 heeft THK een solide reputatie opgebouwd voor hoogwaardige technologie en innovatie. THK’s lineaire geleidingen worden wereldwijd geroemd vanwege hun ongeëvenaarde precisie, duurzaamheid en veelzijdigheid.

Of het nu gaat om toepassingen in gereedschapmachines, de medische sector, verpakkingsindustrie of halfgeleiderproductie, de oplossingen van THK resulteren zonder uitzondering in soepele en nauwkeurige bewegingen, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Kies een categorie

Producten

Van ball spine…

In het oprichtingsjaar 1971 ziet ook de eerste innovatie van THK het licht: de ‘ball spline’. In dit revolutionaire product bewegen recirculerende kogelrijen in een moer door een bewerkte groef in een as. Dit rollend contact tussen moer en as resulteert in een veel hoger belastbaarheid in vergelijking met de tot dan toe gebruikelijk geledingen op basis van glijdend contact.

…naar LM Guide

In 1972 verrast THK met de Linear Motion Guide, kortweg de LM Guide en primair opgebouwd uit een profielrails met een of meer loopwagens met recirculerende kogels. Met deze lineaire kogelomloopgeleiding vestigt THK haar wereldwijde reputatie als innovator. De LM Guide is ook nu nog altijd een van de belangrijke pijlers onder het wereldwijde succes van de lineaire geleidingen van THK.

Precisie, duurzaamheid en betrouwbaarheid

Wat THK uniek maakt, is de focus op precisie, duurzaamheid en betrouwbaarheid. De oplossingen zijn ontworpen om ook onder zware belasting een uitzonderlijke nauwkeurigheid te bieden. Dit maakt ze de ideale keuze voor de moderne en geavanceerde toepassingen waar precisiebewegingen van cruciaal belang zijn.

LM Systems: de ideale partner voor hoogwaardige lineaire bewegingstechnologieën

Als toonaangevende distributeur van THK-producten, biedt LM Systems een uitgebreide selectie van deze hoogwaardige lineaire bewegingstechnologieën aan. Met een breed scala aan technologieën, zoals lineaire en gebogen kogelomloopgeleidingen, kogelomloopspindels en ‘ball splines’, garandeert THK optimale prestaties en betrouwbaarheid in elke toepassing. THK blijft innoveren en streven naar technologische vooruitgang. De voortdurende toewijding aan innovatie stelt THK in staat om aan de altijd veranderende behoeften van de industrie te voldoen.

THK biedt geavanceerde oplossingen voor complexe engineeringuitdagingen. Voor wie zoekt naar hoogwaardige lineaire bewegingstechnologie die de prestaties van machines verbetert en de productiviteit verhoogt, is LM Systems daarom de ideale partner.