Tandheugelaandrijving

Tandheugelaandrijving

Hoge dynamische krachten en lange slaglengtes? Dan zijn de NTN-SNR modules met tandheugelaandrijving een passende oplossing. Door gebruik te maken van deze aandrijving in een module kunnen grote belastingen zowel horizontaal als verticaal bewogen worden. Alle tandheugelaangedreven modules bevatten een railgeleiding met kogelketting en uiteraard maken wij ook dit type module op maat voor de klant. 

Bekijk onze tandheugelaandrijvingen

Voor hoge nauwkeurigheid, snelheid & stijfheid

LM Systems LinMotion Geleidingen Modules
lin watermerk

Engineering support

LM Systems LinMotion Geleidingen Modules

Kenmerken tandheugelaandrijvingen

Onze lineaire modules met tandheugel worden in verschillende industrieën toegepast en wanneer er sprake is van hoge belasting en langere slaglengtes. De nauwkeurige positionering blijft hierbij aldoor intact. Dat is bijvoorbeeld het geval bij pick and place units. 

Op maat gemaakt voor uw toepassing

Met de modules van NTN-SNR bieden wij maatwerkoplossingen aan vanuit een standaard programma. Onze technisch specialisten voeren de aanpassingen uit die gewenst zijn. Dat kan zijn het corrosiebestendig maken van de onderdelen van de module tot het bevestigen van modules onderling. Wij assembleren complete XYZ-systemen, die plug-and-play geleverd worden. 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over modules met tandheugel of één van onze andere (maatwerk)oplossingen? Neem contact met ons op. Onze experts vertellen u graag meer.