NIEUW: FlexFit looprol geleiding

27 juni 2017

Kostengunstige lineairgeleiding op basis van looprollen beschikbaar in 2 bouwgroottes te weten 1529 en 1537. De breedte is 15 mm en de hoogte 29 of 37 mm. Het profiel is verkrijgbaar in koudgewalst gegalvaniseerd staal  op een lengte uit één stuk van 2394 mm of in RVS met een maximale lengte van 3994 mm. De lopers zijn standaard van RVS materiaal en voorzien van 3 of 5 looprollen, draaggetallen 425 tot 1150 N per loper.

Kenmerkend voor een geleiding met looprollen is de lage loopweerstand, onderhoudsarm en hoge toelaatbare inbouwtoleranties.

Daarnaast is dit een uitgebalanceerd product met een juiste prijs en kwaliteitsverhouding en snelle directe levering vanuit onze voorraad te Veenendaal.

Productpagina
PDF
STEP files

Welke maatwerkoplossingen zijn er mogelijk?

Graag adviseren wij u persoonlijk over de optimale oplossing voor uw toepassing. Wanneer u onderstaand uw naam en telefoonnummer invult dan zal één van onze Product Managers zo snel mogelijk contact met u opnemen.